Zamieszczone przez Voit
Tak naprawiają u Korczyka
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
Zamieszczone przez radca_prawnyNie wdając się w nie mające większego sensu dywagacje wskazuję jedynie, że Pan Jacek Korczyk chciał umówić się na spotkanie z Klientem ( osobą ukrywająca się pod Nickiem namo) celem omówienia sprawy i dokonania oględzin pojazdu. To Klient odmówił….Dlaczego ? Być może ma świadomość tego , ze uszkodzenie to nie jest wynikiem nieprawidłowej naprawy jego pojazdu przez ASO.Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radca_prawnyTo Klient odmówił….Dlaczego ?Zamieszczone przez suchyMoże poprostu nie ma ochoty na kolejne naprawy, które to mogłyby jeszcze bardziej pogorszyć stan samochodu?
Zamieszczone przez suchywielu użytkowników tego jak i innych forum świadomie rezygnuje z usług ASO na rzecz bardziej fachowego podejścia do napraw, klienta co skutkuje lepszym samopoczuciem psychicznym użytkownika, który to nie musi przychodzić na odbiór samochodu z rzeczoznawcą, czy żyć ze świadomością nie kończącej się naprawy.
... a tak na marginiesie - kiedyś jak byłem dzieciakiem straszyli nas BUKĄ z Muminków ... a teraz :haha:PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Przecież to jakaś masakra jest.
Ale fakt tez jest taki, że namo nic się nie wypowiada w tym temacie... może warto by było ustosunkować się do tego co Pani radca_prawny napisała.
Nie bądźmy w gorącej wodzie kąpani.
Znamy nasze zdanie na temat tego ASO. Ale czasami może być inaczej.
Sam pracuję w ASO i wiem jak to wygląda od podszewki...
I nikogo nie chcę tym postem obrazić ani urazić i nie trzymam żadnej ze stron, żeby nie było
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasandrzej1962, lepiej nie bo gdzie oni znajda taki sąd gdzie pomieści tylu pozwanych na raz :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
co racja to racja :szeroki_usmiechByła : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
Andrev3, Ale ty wciskasz nowy szrot :P:P:P a nie lakierujesz go ani naprawiasz, ale co racja to racja tyle że tu chodzi o to że ktoś sie poczuł dotknięty że na nim psy sie wiesza chodzi głównie o nazwisko. Niestety ASO Korczyk kolejny raz zamiast że tak powiem przyjąć na klatę i spróbować odbudować relacje z klientami woli strzelić sobie w stopę po raz kolejny i za każdym razem używa coraz większego kalibru to tak jakby strzelając do komara z armaty.
Jak Pani Radca Prawny chce to ja mogę pomóc w odbudowie marki
Komentarz
-
-
djczas, ja wszystko rozumiem ale musimy poczekać na stanowisko namo.
Nie róbmy linczu na kimś nie znając zdania obu stron.
Co do ASO Korczyk, to prawda, że mają nienajlepsze zdanie na naszym forum. Ale na pewno będą osoby które sa zadowolone z ich obsługi...
Kij ma zawsze dwa końce, chyba że jest to proca to trzy
Komentarz
-
-
Andrev3, lincz nie jest za kolege nano tylko za całokształt podejścia do sprawy
to tak jak z PZU i szkoła pod żaglami gdzie sie wypieli i twardo obstawali przy swoim że sie odszkodowanie nie należy aż w końcu ktoś pomyślał i wypłacili wszelkie koszta ale jakim kosztem kampania wizerunkowa kosztowała PZU 200 mln zł i dalej muszą nadrabiać a mieli zapłacić coś koło 3 mln zł za wszystko a tak chcili przyoszczędzić i teraz płaczą kilka głów sie za to posypało
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasAndrev3, lincz nie jest za kolege nano tylko za całokształt podejścia do sprawy
to tak jak z PZU i szkoła pod żaglami gdzie sie wypieli i twardo obstawali przy swoim że sie odszkodowanie nie należy aż w końcu ktoś pomyślał i wypłacili wszelkie koszta ale jakim kosztem kampania wizerunkowa kosztowała PZU 200 mln zł i dalej muszą nadrabiać a mieli zapłacić coś koło 3 mln zł za wszystko a tak chcili przyoszczędzić i teraz płaczą kilka głów sie za to posypało
Pracowałem tam i rozmawiałem z ludźmi, którzy odpowiadali za temat. Kwota odszkodowania jaką PZU ubezpieczało była jasno opisana na polisie i z tego w całości się wywiązali. A kwoty troszkę wyciągnięte z kosmosu. Żadna głowa się nie posypała. Ani pół nawet :-)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
A ja bym proponował potwierdzić realność prezentowania ASO Korczyk przez osobę (kobietę) ukrywającą się pod pseudonimem radca_prawny
Skan/PDF pisma o treści:
"ASO Korczyk wynajmuje radcę prawnego, Panią xxxx zzzz do reprezentowania i obrony jego imienia jako ASO Skoda na forum.octaviaclub.pl (w skrócie OCP) gdzie założy konto pod nickiem radca_prawny i w ten sposób będzie prowadzić w moim imieniu dialog (monolog?) jakie to moje ASO jest super."
Mi to wystarczy, pozostałym chyba też, prawda? Bo póki co to można domniemywać iż jakiś żartowniś/dowcipnisia podszywa się pod broniącego ASO Korczyk radcę prawnego aby w ten makiaweliczny (chyba poprawnie napisałem) sposób jeszcze bardziej zniechęcać forumowiczów do ww ASO.
Dziękuję - idę spać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radca_prawnyPaństwa wypowiedzi świadczą tylko o tym , ze niedokładnie przeczytaliście umieszoną przeze mnie informację lub po prostu jej nie zrozumieliście…
Zamieszczone przez soszek81A ja bym proponował potwierdzić realność prezentowania ASO Korczyk przez osobę
Mając to na uwadze, dziwnym wydaje mi się podejście radca_prawny do zagadnienia.
I tak :
1) radca prawny nie jest osobą anonimową - skoro już ta osoba się nim mieni - to powinna podać swoje imię i nazwisko (chyba, że są inne standardy etyczne w Bielsku-Białej)
Mamy wtedy szansę sprawdzenie czy ta osoba jest w ogóle radcą prawnym
2) powinna okazać pełnomocnictwo, skoro twierdzi, że reprezentuje ASO Korczyk
Mając na uwadze pseudoprawniczy bełkot który wypisuje na tym forum, śmiem twierdzić, że osoba ta nie jest radcą prawnym, a jedynie np. pracownikiem spółki oddelegowanym do tej sprawy.
Wypowiedzi o ustaleniu personaliów osób piszących na forum itp. to nawet nie chcę się komentować - żenada :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech (już widzę to zaangażowanie organów ścigania w tę sprawę :lol: :lol: )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czesio73Wypowiedzi o ustaleniu personaliów osób piszących na forum itp. to nawet nie chcę się komentować - żenada :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech (już widzę to zaangażowanie organów ścigania w tę sprawę :lol: :lol: )
Komentarz
-
-
Dajcie spokój. To ASO strzeliło sobie kolejnego gola do własnej bramki Po takiej wypowiedzi, przedstawiciela tej firmy czuję po prostu wieeeeelki niesmak w stosunku do tego ASO !! Choć nie jestem z B-Białej, to nawet gdybym tam przebywał i nie daj Boże zepsuła by mi się Skoda NIDGY nie skorzystam z tego ASO.
W mojej ocenie ktoś w tym ASO chyba zapomniał dla kogo i po co oni istniejąCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz